За нас

Градински център “Heaven Gardens” Крайморие е част от фирма “Борела” ЕООД . Фирмата е основана през 2009 година от Николай Иванов Митков и със своя дългогодишен опит в сферата на озеленяването и ландшафтната архитектура е един от лидерите на пазара в Бургаска област.

Градински център “Heaven Gardens” Крайморие

Нашият градински център отвори врати през 2018 година и се намира на главен път 99 Бургас – Созопол , след разклона за Крайморие.Тук ние Ви предлагаме голям асортимент от :

  • Дървестна и храстова растителност
  • Едногодишни и многогодишни цветя
  • Тревни и катерливи растения
  • Плодови и зеленчукови разсади
  • Кашпи и други изделия за дома и градината
Онлайн Магазин

Heaven gardens

“Борела”ЕООД e местна семейна фирма , намираща се на територията на област Бургас,община Камено.Нашият екип е съставен креативен ландшафтен архитект,както и квалифицирани и много опитни строители.Целта ни е да предоставим на нашите клиенти възможно най-доброто съотношение цена-качество и да помогнем на повече хора да изградят своя мечтан дом и градина.

За да сме сигурни,че Ви предотавяме това,нашият екип излушва вашите идеи и цели за да създаде индивидуален и креативен проект,който най-добре ще отговаря на Вашите нужди.По време на проектиране и изпълнение нашия екип е винаги насреща да отговори на всякакви въпроси,които биха могли да изникнат.

Ние предлагаме нашите проектантски и озеленителни услуги в областите Бургас и Варна.Моля свържете се с нас за направата на предварителен безплатен оглед.

КЪМ УСЛУГИ

Производствена база “Черни Връх”

Нашата производствена база е изградена през 2009 година , като неразделна част от фирмата.Тук ние развъждаме невероятната растителност за нашите обекти , както и за градинския ни център.Намира се на главен път 79 Бургас – Средец , след разколна за село Черни Връх.

Свържете се с нас

Запознайте се с екипа ни

Борислав Митков

Ръководител отдел”Озеленяване” и отдел”Маркетинг”

Николай Митков

Основател и ръководител отдел”Строителство” и отдел”Финанси”

Красимира Стойкова

Ръководител отдел”Човешки Ресурси” и отдел”Комуникация с клиенти”